Header

Jeg tror altså, jeg var med til at skrive en lille smule historie tidligere i dag. I hvert fald har CPH Half Marathon aldrig mindet så meget om et triathlon med både løb og nærmest-svømning til stede.

Uden at overdrive den mindste smule, løb vi, i hvad der minder om en flod gennem hele Østerbrogade og Øster Allé - Vi snakker vand til op over ankler og endnu mere regn silende ned fra himlen. En himmel som gav slip på massive regn- og haglmængder allerede kort inde i løbet og en himmel som (selvfølgelig) blev smuk og blå, da arrangørerne bag CPH Half valgte at lukke løbet netop på grund af det fuldstændigt vanvittige og desværre direkte farlige vejr.

Om end ikke andet, så var det FEDT! En dejlig oplevelse og en fed sejr.
Jeg løb jo faktisk samme løb sidste år... De trofaste læsere ved, at det var noget med en rustursperiode med massive mængder sprut og køb af billet blot 6 dage før selve løbet og uden optræning . Lettere dumt, men fed oplevelse.
Netop derfor bestemte jeg mig for, at jeg igen i år ville løbe dette halvmarathon, da jeg tror det er det sjoveste halvmarathon man kan komme i nærheden af .... hvis det i øvrigt er tilladt, at beskrive dét at løbe 21,1 km som sjovt.
Så var der så også den lille finte, at min søster og jeg havde tænkt lidt for os selv, at vores kære og meget højtelskede far altså var blevet lidt for sløv en pade end hvad godt er. Samtidig vidste vi, at han er et konkurrencemenneske helt ind i knoglerne - For ikke at glemme skide stædig. Derfor var vi så taktiske snu, at bestille en billet til netop dette halvmarathon som en julegave til ham (og han havde IKKE ønsket sig det), for vi vidste, at han ville være for stolt til at give op på forhånd og ikke løbe løbet.
Nu her, cirka 6 måneder senere, gennemførte han sgu! Derfor fortjente han et kæmpe smækkys, som I ser ovenfor.
FUCK, MIN FAR ER EN SEJ STARUT! #far4president
Er så stolt af ham.... og nu vil jeg lige give Janteloven et lille spark ud af banen og tillade mig at sige, at jeg også er møghamrende stolt af mig selv. Jeg løb nemlig 4 minutter bedre end jeg gjorde sidste år - Og dét til trods for at der nærmest var svømme-tilstande under sidste del af løbet

Nu har vores heppekor og jeg lige kværnet kæmpe, velfortjente burgere, så denne kalder simpelthen på et stort fedt HURRA!

Og nu har klokken slået 19.50 og jeg er den der er smuttet i seng og meget gerne sover til klokken 100.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments