Header

Siden sidst jeg fyrede en omgang farlige facts om undertegnede afsted efter jer, er der forhåbentlig kommet en ny læser eller ti til. Så hvorfor ikke køre en runde til? Eller det vil sige, at det er faktisk 16. runde facts vi kører, for med et lille kig tilbage i de digitale gemmer kan jeg se, at d. 29. September 2015 var første gang jeg fandt på, at opremse lettere ligegyldige omend hyggelige facts om mig selv op herinde på bloggen. Det er sgu da næsten lidt historisk. Denne onsdag starter dejligt, hva'?
Lad os komme til sagerne!

  1. Jeg er for doven til at rette stavefejl så "gør" bliver til "gær", "ræv" bliver til "røv" og "tak" bliver til "tsk" - ikke så hensigtsmæssigt.
  2. Skulle jeg vælge mellem lakrids, chokolade og vingummi ville vinderen til hver en tid blive chokolade. Den lyse af slagsen. I ved, jo mere usundt jo bedre.
  3. Min garderobe har aldrig været mere farverig (jo måske lige med undtagelse af den gang min søde mor syede tøj til mig i bl.a. Lyselilla pelslignende stof) end den er pt. Måske er det fordi det næsten stadigvæk er sommer (please, bare lidt endnu), måske er det ikke - faktum er, at der sneget sig en mindre farvepalet ind på mit ellers ret sorte tøjstativ og det er altså en mindre sensation.
  4. Min mave bliver altid kulsort efter en ferie med sol. Mine arme derimod ... de er lysere end en grønlandsk gletcher og har besluttet sig for konsekvent aldrig at blive solbrune.
  5. Jeg er ikke typen der hader. Der er ting jeg ikke bryder mig om; så som stuvet hvidkål og folk der behandler deres medmennesker skidt... men DSB - de beder altså om at man hader dem en lille smule, når de eksempelvis fjerner muligheden for at bruge Ung Kort på Sjælland.
  6. Jeg har en nabo der har holdt morgenfest en gang om ugen de sidste 3 uger. Jævnfør ovenstående punkt, så er det heldigt, at jeg ikke er typen der hader :-)))))
  7. Jeg piller negle (jeg bider dem ikke!!). Og har gjort det i rundt regnet samtlige af mine 22 år - i hvert fald så langt tilbage, jeg kan huske. Det er rigtig dumt og inden jeg bliver mor en dag, så skal jeg være stoppet for en rigtig qqquinde har lange negle - jeg ve' det, jeg ve' det.
  8. Jeg bruger Chanel's Coco Mademoiselle parfume og har gjort det i 7 års tid. Jeg burde prøve noget nyt, men min snude kan simpelthen ikke dufte forskel, når jeg står inde i parfumemekkaet i Magasin, hvor der dufter af 350 forskellige dufte på én tid. Derfor er det sådan et projekt der for evigt bliver udskudt og derfor er Coco Mademoiselle altså i den grad en klassiker på mit badeværelse.
  9. Jeg SKAL og VIL til Indien. Hvornår det bliver ved jeg ikke, men hvad jeg ved er; at min kærlighed til butter chicken, garam masalla og naan er for stor til ikke at opleve Indien. Selvfølgelig også for at opleve andet end indisk mad, ing' ... men virkelig også for at opleve autentisk indisk mad!
  10. Jeg er egentlig ikke særlig vild med sodavand, på nær i to situationer: cola til når jeg har tømmermænd og Fanta Lemon når jeg er på ferie.

Hvis man skulle have lyst, ville jeg synes det var kampfedt, hvis I smed 10 facts om jer selv i kommentarfeltet. Vi har prøvet det en gang før og det var altså møg skægt!!! Please :-)

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments